Idske Lai-Broekema nieuwe accountmanager RED-RAG


Het Nederlandse schoenenmerk RED-RAG heeft haar salesteam uitgebreid: vanaf vandaag komt Idske Lai-Broekema (26) het team versterken.

Idske zal zich samen met Anne van der Meyden, die sinds 2014 accountmanager is bij het bedrijf, gaan richten op het verder uitbouwen van het merk in Nederland. Daarnaast zijn ze samen verantwoordelijk voor de verkoop van de RED-RAG dames- en herencollecties.

Idske begon op haar negentiende als storemanager in Rotterdam voor het bedrijf Sneakers. Daarna werkte ze onder meer als distributeur voor het merk Havaianas. “Na een aantal tussenstops heb ik de kans gekregen om weer bezig te zijn met mijn passie voor schoenen en mag ik samen met mijn collega Anne het mooie merk RED-RAG verkopen. RED-RAG is een eigenzinnig schoenenlabel en staat voor stoer, onderscheidend en trendbewust en hierin kan ik mijzelf helemaal vinden”, laat Idske weten in een persbericht.