Het Schoenenplatform en the right SIZE aanwezig op C.A.S.T.

Op 14 augustus maken Het Schoenenplatform en the right SIZE hun rentree op C.A.S.T. Merken en retailers kunnen de komende maanden onder meer op de stand langskomen om hun collecties te laten fotograferen en prangende vragen te stellen aan retailstrateeg Ad van Antwerpen.

Het team van the right SIZE en Het Schoenenplatform is de volgende dagen aanwezig op C.A.S.T.:
-Van 14 augustus tot 18 september: iedere maandag, dinsdag en donderdag
-Van 19 september tot 31 oktober: iedere maandag

Extra dagen:
10 september
13 september
1 oktober

In de showroom (standnummer 250) kunnen leveranciers en winkeliers de laatste editie van the right SIZE magazine – met daarin het laatste beursnieuws – ophalen. Ook voor vragen over advertenties en artikelen staat het team van the right SIZE paraat.

Fotograferen collecties

Daarnaast kunnen leveranciers in de stand hun collectie laten fotograferen in de lichtbox van Mini Fotostudio. De foto’s worden geplaatst op Het Schoenenplatform. Op dit digitale platform kunnen schoenenleveranciers hun complete collectie voor het inkoopseizoen en NOOS-assortiment plaatsen. De schoenenwinkelier krijgt zo de mogelijkheid om collectie- en productinformatie te verkrijgen, artikelen te vergelijken en producten uit voorraad te bestellen.

Inloopspreekuur Ad van Antwerpen

Op dinsdag 22 augustus en maandag 11 september, tijdens de BrandNew en Buy & Bloom, is retailstrateeg Ad van Antwerpen tussen 15:00 en 17:00 uur aanwezig op de stand. Bezoekers kunnen het tijdens dit ‘inloopspreekuur’ al hun vragen over branding en strategie aan Van Antwerpen stellen. Hier krijgen zij ook de gelegenheid om zich in te schrijven voor de tweedaagse strategieprogramma ‘Koers bepalen en kleur bekennen’, waarin retailers aan de slag gaan met de strategie van hun winkel.

Het Schoenenplatform wordt mede mogelijk gemaakt door minifotostudio.nl