Dit zijn de genomineerden voor Retailer of the Year 2017-2018

In samenwerking met ABN AMRO organiseert Q&A voor de vijftiende keer de Retailer of the Year-verkiezing. De genomineerden voor 2017-2018 zijn nu bekend gemaakt.

De afgelopen maanden hebben meer dan 260.000 consumenten ruim 450 retailers beoordeeld. Negentig retailers zijn nog in de race en maken kans op één of meerdere prijzen. HEMA is met maar liefst zeven nominaties de grootste kanshebber op een categorieprijs.

Prijs
De ‘ABN AMRO Retailer of the Year verkiezingen’ is de grootste consumentenverkiezing van Nederland. Consumenten konden retailers beoordelen op aspecten gerelateerd aan prijs, service en assortiment. Voor zowel winkelketens als webshops blijkt prijs het belangrijkste aspect.

Bekendmaking
Op donderdag 14 september 2017 worden de winnaars van de verschillende categorieën bekendgemaakt in Circi, het paviljoen dat ABN AMRO binnenkort opent. Van 20 september tot en met 20 oktober kunnen consumenten opnieuw hun stem uitbrengen voor de drie overall prijzen ‘Beste Winkelketen van Nederland’, ‘Webshop Awards Nederland’ en de ‘Retailer of the Year award’.

Genomineerde schoenenketens en webshops
Bristol, Schuurman Schoenen, Van Haren en Ziengs zijn de genomineerde schoenenketens die kans maken op de titel Beste Winkelketen van Nederland 2017-2018. Schuurman Schoenen, Van Haren en Ziengs zijn ook genomineerd voor de Webshop Award.