Filiaalmanager Omoda, Ridderkerk

Wat ga je doen als Filiaalmanager?
Als filiaalmanager in Ridderkerk ben jij verantwoordelijk voor het succes van jouw winkel. Je stimuleert je medewerkers om het beste uit zichzelf te halen en het ultieme Omoda gevoel over te brengen op onze klanten. Dit alles realiseer je door uit te blinken bij:

 • het enthousiast aansturen van je team;
 • het beste uit je medewerkers halen door coaching;
 • initiatief nemen om de gestelde doelen voor jouw filiaal te behalen;
 • het zijn van een inspirerende en motiverende voorbeeldrol voor je team;
 • aansturen op KPI’s;
 • zorgdragen voor de planning en urenregistratie;
 • het houden van functionerings- en beoordelingsgesprekken;
 • ziekteverzuim begeleiding.
 • De functie is fulltime en je vindt het geen probleem om op koopavonden, zaterdagen en enkele feestdagen te werken.

Over Omoda
Binnen de Retail zijn we marktleider voor schoenen liefhebbers. Doordat we een familiebedrijf zijn denken we altijd op lange termijn en zijn we ook financieel gezond. We groeien snel en blijven door ontwikkelen. De Omoda-teller aan winkels staat nu op 18 en vergeet onze succesvolle online shop niet. De collectie is uitgebreid en het merkaanbod is groot.

Het succes komt ons niet aanwaaien. Met passie voor het product en een drive om het uiterste voor de klant te doen geloven we in onze aanpak. Bij Omoda werken – op het hoofdkantoor en in de winkels – nu zo’n 500 mensen. Het team in Ridderkerk bestaat uit een 20tal enthousiaste medewerkers die op een open en hechte manier met elkaar samenwerken.

Wat vragen we van jou?

 • Je hebt mensenkennis en weet als geen ander hoe jij je medewerkers het beste kunt motiveren en stimuleren. Hierbij sta je stevig in je schoenen en het team is bij jou in goede handen. Je ziet het echt als uitdaging om als team continue te verbeteren en de gestelde doelen voor jouw filiaal te behalen. Verder breng je mee:
 • leidinggevende kwaliteiten;
 • sociale en communicatieve vaardigheden;
 • teamplayersmentaliteit;
 • de wil om continue te verbeteren: je ontvangt en geeft graag feedback;
 • administratief onderlegd.
 • Waar kun jij op rekenen?
 • mogelijkheid om je eigen inbreng te geven op deze functie;
 • als eerste de nieuwe collectie bewonderen;
 • mooie werkplek: in hartje Ridderkerk;
 • 20% personeelskorting op de collectie;
 • goede reiskostenvergoeding;
 • aansluiting bij Pensioenfonds Detailhandel.
Solliciteren
Herken jij jezelf in deze vacature, én ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging? Stuur ons je CV met een korte motivatie waarin je aangeeft wat jij persoonlijk bij kunt dragen aan Omoda. Heb je vragen? Neem gerust even contact met ons op.Contact
Giselle Jansen
Rayonmanager
06-10935743