Bezoek het inloopspreekuur van Ad van Antwerpen op BrandNew

Retailstrateeg Ad van Antwerpen beantwoordt tijdens de BrandNew in C.A.S.T. alle vragen die jij hebt over de toekomst van je winkel.

Koers voor de toekomst bepalen

Op dinsdag 22 augustus houdt Van Antwerpen tussen 15:00 en 17:00 een inloopspreekuur in de showroom van the right SIZE (standnummer 250). Winkeliers kunnen hier al hun vragen over branding en strategie kwijt.  “Bij veel winkels regeert de waan van de dag. Er is nauwelijks tijd om naar de strategie voor de toekomst te kijken. Toch is het van levensbelang om jouw huidige business eens goed tegen het licht te houden en de koers voor de toekomst te bepalen”, stelt Van Antwerpen, oprichter van AdeKwaad.

Tweedaags strategieprogramma

Tijdens dit inloopspreekuur kunnen winkeliers zich ook inschrijven voor het tweedaagse strategieprogramma ‘Koers bepalen en kleur bekennen‘. Tijdens de tweedaagse gaan retailers aan de slag met de strategie van hun winkel. Zij krijgen zicht op wat er de komende jaren van winkels wordt verwacht. Daarnaast brengen de strategische basis van hun winkel in kaart. Tot slot gaan de deelnemers aan de slag met een concreet stappenplan.

Graag tot dinsdag 22 augustus op standnummer 250!